Disclaimer

demeierij-vo.nl is een informatieve website die met de grootst mogelijke zorg is samengesteld. Ondanks dat we alle informatie controleren en regelmatig updaten, kan het samenwerkingsverband vo de Meierij de volledigheid, juistheid en foutloosheid van deze informatie niet garanderen. Mocht u daarom onjuistheden of andere fouten tegenkomen dan horen wij dat graag.

Samenwerkingsverband vo de Meierij streeft ernaar alle getoonde informatie op een juist mogelijk wijze weer te geven. Voor eventuele onjuistheden in de weergave van deze informatie aanvaardt het samenwerkingsverband vo de Meierij geen enkele aansprakelijkheid. Aan de inhoud van de website www.demeierij-vo.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Heeft u een fout ontdekt? Dan verzoeken wij u dit door te geven via administratie@demeierij-vo.nl

Vanuit een aantal pagina┬┤s op demeierij-vo.nl verwijzen wij door naar relevante externe websites. Het samenwerkingsverband de Meierij heeft geen enkele invloed op de inhoud van deze externe websites. Het samenwerkingsverband de Meierij kan daardoor ook niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de inhoud van deze externe websites, dan wel voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit beslissingen die u baseert op de informatie van deze externe websites.